Fridas färgglada examen!

Publicerad 2011-06-30 22:06:34 i Foton,

Efter arbetsdagen åkte jag ner till Kalmar för att agera modell åt Frida en sista gång då hon hade sin examensvisning idag. Där fanns redan hennes andra modell Linn som målats och klätts in i en mask - som en ödla! Det var Fridas mästerverk och verkligen kanonläckert. Själv fick jag en extremsminkning med lösögonfransar med små fjädrar på samt massor med skugga.
Efter visningen som gick av stapeln på Byttan i slotssparken delades det ut diplom och betyg. Självklart fick Frida högsta betyg i alla genomförda moment så nu är det ingen tvekan om vem ni kontaktar vid nästa bal, bröllop eller annan festlighet!
Alla Make-up-elever gör det sista inför kvällens visning
Ödle-masken Frida gjutit hade inte provats innan men blev superbra när allt var klart
På med hucklet och sedan var Linn klar "ödle-häxa"
Fjäderfransarna! Kan ju bara meddela att gänget på McDonalds i Kalmar gav mig smått märkliga blickar när jag passerade McDriven innan jag åkte norrut.

Kolabullar och jobb

Publicerad 2011-06-30 13:13:16 i Jobb, praktik & journalistik,

Haj haj!
Direkt från lunchrasten på Storgatan 53 i Mönsterås. Har haft en utomordentligt trevlig förmiddag med ett litet besök i superidylliska Pataholm. Har nog aldrig varit där vad jag kan minnas men helt klart värt ett besök en fin sommardag som idag. Som i en sagobok! Och kan helt klart tipsa om kaféet "Förlig Wind" och deras kolabullar!!

Mega-gulligt i Pataholm och perfekt att besöka tillsammans med Åsa som berättar massor med roliga historier under våra bilresor runt om i kommunen.

Och här sitter jag vid, vanligtvis, Evas skrivbord. Jag vinkar ett extra "haj-haj" till alla er som, liksom jag, sitter inomhus en dag som denna. Nu ska jag plocka fram min matlådis och smaska medan jag ska knåpa ihop en jobb-schema inför sommaren.
/K

Lokalreporter!

Publicerad 2011-06-30 07:27:53 i Jobb, praktik & journalistik,

God morgon!
Ska snart bege mig mot Mönsterås för en andra dag på lokalredaktionen med reporter-Åsa. Gårdagen fick fem av fem toasters av mig och hoppas på en minst lika lärorik och skojig dag!
Gårdagen innehöll: fotbolls-fotograferande under solig förmiddag, kort möte med kommunalrådet i ett AC-svalt kontor, redigering av bilder, sen lunch vid skrivbordet, skriva-skriva-skriva, snabbt ut i bilen mot en trafikolycka på E22, hem igen, skriva-skriva-skriva, klar och redo att gå hem.
Ha en skön torsdag! /K
Så här glad är jag efter en dag på Mönsterås-redaktionen!
'
PS! Är du i Kalmar ikväll: följ med på Make-up-artistelevernas avslutningsvisning. På Byttan klockan 19.00, det är fri entré.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela