Halloween

Publicerad 2008-10-31 11:49:46 i Jobb, praktik & journalistik,

Glad Halloween!

Sista dagen
i oktober, pumpamys och skräckfilm?
Sista dagen på praktiken också. Kommer sakna dem lite men har redan fått mitt första uppdrag så jag återvänder snart till Kristineberg igen.

Har skrivit lite för en energi-tidning nu på förmiddagskvisten men vill nu bara ha lunch! Min mage kurrar jättehögt!
Ha nu en jätteläskig fredag, puss på er //karolina

Gladeliglad

Publicerad 2008-10-30 15:31:06 i Jobb, praktik & journalistik,

Åh vilken super-prakik jag har! Nu gör det inte ett dugg att en tvätt-tid med full tvättkorg väntar på mig när jag kommer hem. KrePart erbjöd mig nämligen att extrajobba åt dem! Jätteglad. Ska snart vinka hejdå åt The KrePart-crew och cykla hem i spöregnet. Inte alls lika kul. //Karolina

Kall sadel och scania-intervju

Publicerad 2008-10-29 12:03:28 i Jobb, praktik & journalistik,

Höll på att försova mig rejält i morse. Typiskt att det var just idag som jag inte hade tillgång till bil utan var tvungen att ge mej iväg tidigare på cykel! Stolt efter att ha blivit klar på 25 minuter kom jag ner till cykeln utanför huset. Vad möts jag av? Jaa inte en frostig ruta som måste skrapas men en istäckt sadel!! Jag sprang upp igen och hämtade en mössa och trädde över sadeln så den blev brukbar.

Gjorde en intervju med en Scania-anställd i morse och texten är mejlad till min boss mr Hult the journalist. Alexander den bråkige påstod dock att Hult bara utnyttjade mig och gav mig allt det tråkiga men så länge jag inte blir skickad till att hämta kaffe är jag mer än nöjd!

Snart lunch och jag skickar också ett litet häls till Jessika som också sitter på praktik den här veckan :) Häls-häls!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela