Vart är solen?

Publicerad 2009-06-30 09:36:55 i Min vardag,

Bara för att jag är ledig under timmarna då solen borde stå högst på himmlen gör den inte det. Men ska trots det möta Eline vid Gunnarsö för att hoppas att solen spricker igenom och ger min hud lite färg i alla fall.

Bäst att skynda ner och hämta tvätten innan jag beger mig av! Kram //karolina

Låg prio: datorn

Publicerad 2009-06-29 17:44:58 i Festa & fira,

Soligt värre och precis som de flesta andra bloggare håller jag mig allt annat än framför datorn. Men jag ska berätta vad ja haft för mig senaste dagarna, som nybliven 19åring.

I fredags efter ett fruktansvärt besök hos tandläkaren åkte jag till Oskarshamn. Lunchade med Frida på Coffehouse, vi satt i de mjuka sofforna och njöt med varsin tacowrap framför oss, gott! Kvällsskiftet gjorde jag på McDonalds för att komma hem till färdiglagad middag och födelsedagsfirning md Henrik.

I lördags blev det mera jobb innan jag åter kom hem till färdiglagad mat, denna gång var det Isabella som stod för maten! Vi svansade runt i underkläder och krisade oss - frisyr och klädkris på hög nivå! Sen kom Jessika & Amanda för lite tårta och fest. Fick en riktig (!) orkidé av Johan och Eline också, istället för min tattiga i plast. 

Utgång för mitt gäng och jag för att sen stupa i säng (soffa/luftmadrass). Igår satte Henriks föräldrar i sin båt så en tur på havet har jag också hunnit med.

Ikväll ska Henrik och jag ut till Gunnarsö för att testa på Äventyrsgolf. Ha de bra i värmen! //karolina 

Mellanålder

Publicerad 2009-06-25 18:27:54 i ,

Födelsedag och jag är officiellt nitton år. Låter helt okej att vara nitton ett tag, soft liksom. Samtidigt som det är sådär puckat halv-vuxet på något sätt att man innerst inne bara vill bli ett år äldre för att slippa klassas som mittemellan. För vem vill vara mittemellan? Mellan hemma och ett resmål, mellan två jobb, mellan två kompisar som bråkar, eller mellan två skostorlekar. Är inte det trist så säg. Förhoppningsvis går det att påverka "mellanåldern 19" mer än sin skostorlek. Så låt oss se positivt. Det kommer bli ett bra år!

Idag har jag jobbat ännu en dag på tårtfabriken och för en gångs skull fick jag vara med "in action". Efter att jag avslutat mitt uppdrag var det brist på personal vid bakelsetillverkningen så det vara bara att ge sig dit! Följande bild beskriver min uppgift som "bakelsevaktare" och kasta de som inte höll måttet...

(utstyrseln är den obligatoriska: vita braller med tillhörande doktorsrock, som grädde på moset sitter den nätiga mössan på huvudet också, fint!).

// födelsedags-karolina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela