Hemma-kontor

Publicerad 2013-10-31 20:08:00 i 60-talsvillan,

Spånar lite fast bara för mig själv. Yppar jag mina idéer om mitt nästa hemmakontor för sambon blir det lite dålig stämning så att säga. Visst finns det viktigare rum och måsten som står mycket högre upp på att-göra-listan än mitt lilla krypin. Men jag fortsätter i tysthet fundera, ska nog låta det bli mitt alldeles egna projekt för målning, piff och fix. 
 
Mitt nuvarande "lill-rum" är min bästa plats hemma. Med bara mina saker, mina böcker, pärmar, pynt, burkar och tidningar där jag får vara bara för mig själv. Ser fram emot att få uppgradera det till något ännu bättre i huset. 
 
/K
 

Hyllning

Publicerad 2013-10-31 13:56:00 i Tränar,

 
Att lägga stora summor på gymkort kan man ju faktiskt fundera något varv extra på. Själv tränade jag för omkring 500 kronor/termin tidigare. En lagom, vettig summa för 1-2 pass i veckan. Men väljer man den nivån begränsas också utbudet därefter. Sedan 2,5 år tillbaka går jag på Friskvårdshuset i Oskarshamn. Ett hippt ställe där de flesta har ganska stajlade träningskläder och årskostnaden är avsevärt högre än 500 kronor i halvåret... 
 
Men! Det är dagar som idag som gör det värt det. När jag efter passet tidigare strechar, kommer gymmets PT (som hållit i passet) fram och assisterar. Med tips och råd får han mig att gå från stället med "nya ben". Tack vare av en smått kryptisk strechövning känns det som en låsning har släppt och jag dansar fram här hemma. Idag känns investeringen i ännu ett årskort bättre än någonsin och jag har svårt att tro att jag skulle kunna byta ner mig igen. Det är lite som att gå från MacBook för en PC... ;)
 
/K

Tema: Rött!

Publicerad 2013-10-31 12:39:51 i Pyssla & inreda,

 
Det blev ett röd-rosa tema i påsen hem från TGR. Ett riktigt pysselmekka som förhoppningsvis kommer bringa lite extra roliga idéer inför julens paketinslagning. Hjärt-askarna anser jag egentligen som lite för kitschiga för min smak men tyckte ändå de skulle kunna passa den äldre generationen väl, fyllda med hemgjord kola till jul. 
 
Är nog inte omöjligt att det blir ytterligare något butiksbesök innan den 24/12. /K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela