Schemaläggarn

Publicerad 2012-01-31 16:00:10 i Min vardag,

Sitter med ett klottrigt A4 i knät. Något som ska likna ett schema för print-gruppens kommande arbetsdagar. Jag är glad över att grabbgruppen överlät det uppdraget till mig, jag gillar sånt. Så länge det går ihop.
Dagen har i övrigt gått smärtfritt framåt och vi är nöjda över vår nyfödda konceptidé. Hoppas bara den känns lika bra efter torsdagens pitchning.

/K

Kick-off!

Publicerad 2012-01-30 20:36:52 i Min vardag,

Sista tentan för de här tre åren är sedan i fredags avklarad OCH idag även godkänd! Det är en del med LNU jag inte kommer sakna.

Efter det goda beskedet som inledde dagen blev vi indelade i de projektgrupper vi kommer spendera de kommande tre veckorna med. Det är jag och ett gott gäng med killar som på torsdag pitchar en idé som har med print/press och göra. Så nu ikväll har vi kick-offat projektet i bowlinghallen. i morn börjar arbetet. Tyvärr fick jag ner minst antal käglor men var inte alls de vanliga hundra poängen efter utan typ bara tjugo.
/K

Go'fika

Publicerad 2012-01-28 13:16:46 i Min vardag,

På väg hem från ett litet gulligt fik långt bort i Berga. I samma hus ligger en antikaffär & loppis så med hem förutom en kvartett semlor följer också ett gäng tallrikar och en burk! /K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela