Välkomnar en färsking!

Publicerad 2014-03-23 08:01:00 i Resor & utflykter,

 
Idag ska jag ge mig iväg för att tillsammans med ytterligare tre barndomskompisar för att träffa en nybliven mamma. Mamman var den femte delen i vårt tjejgäng från mellanstadiet som nu berikats med en liten gosse! Tur vår grupp numera omfattas av en florist så uppdraget med en välkommen-till-världen-blomma var inte svårt att dela ut. 
 
Härliga söndagsförmiddag!
/K
 

5 vardagsbilder

Publicerad 2014-03-21 09:56:00 i Min vardag,

Fick likt många andra på Instagram i uppdrag att under fem dagar publicera fem bilder ur vardagen, och samtidigt utmana en ny person för varje dag. Detta var ju en kul idé som jag hakade på, följande bilder hamnade i mitt flöde:
 
1) Presentinslagning inför barndop 2) Jag och barndopets huvudperson
3) Uppiggande post 4) Nytt försök till fönsterbrädan
5) Provsmakar ett annat knäcke till förmiddagsmellis
 
Tyvärr misslyckades jag både med att hålla "tidsplanen" med en bild per dag samt utmanade endast en person bland av de tilltänkta fem. Men! Strunt samma, idén var rolig och min att-göra-lista tackar ödmjukast för att ha blivit prioriterad före instagram-uppdateringar. /K

Dopdag!

Publicerad 2014-03-20 19:48:53 i Festa & fira,

 
Efter god middag och hotellnatt i Karlshamn var vi i söndags redo för barndop! En av mina fina vänner från Kalmar-tiden fick strax innan jul en son och nu blev vi lyckligt utvalda att få komma på dop. Efter en underbart fin stund i kyrkan promenerade vi någon gata bort i vårsolen. Då fick vi äntligen komma närmare dagens huvudperson med gos, mys och små försiktiga klappar på det fjuniga huvudet. 
 
På övre bilden ser ni studentvännerna (som spretigt bosatt sig längs med Sveriges syd- och östliga sida) tillsammans med nytillskottet. Och den undre visar den helt klart väl godkända kakbuffén till kaffet. Med allt från vaniljpannacotta med bär, tigerkaka, kokostopp, hallongrotta, chokladboll till sirapspinne i magen begav vi oss lagom till kvällen åter mot Småland. 
/K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela