Löpning och värme

Publicerad 2015-05-27 15:05:49 i Tränar,Ikväll är det dags för Drottning Margareta-loppet i Kalmar. Ska bli roligt och det blir alltid extra roligt tillsammans med jobbarkompisarna.

Och apropå att springa. Jag insåg i lördags hur viktigt det är att träna för att vänja sig vid värme. Redan vid 9 på morgonen var det närmare 20 grader i Oskarshamn och det blev trots shorts och t-shirt en varm runda. Läste igår att New York levererade 26 grader och det lär inte bli svalare tills vi kommer dit, snart är det dags! /K

Träbåten

Publicerad 2015-05-27 06:56:14 i Pyssla & inreda,Sedan vi hördes sist har vi utökat familjen med en båt! Igår ägnade vi kvällen åt att börja skrapa bort lacken. Det tar sin lilla tid då den är ganska stor. Kommer förhoppningsvis att rymma 7-8 fina sommargäster. 

Förutom att bistå vid skrapning, slipning och lackering har jag fått ett hedersuppdrag helt i min smak: köpa ta fina dynor och ordna med en flagga.

Vilken sommar det kommer bli! /K


Mera kafétips!

Publicerad 2015-05-25 19:47:00 i Bakar, lagar & äter,

Vem kan få för mycket fika under sommarhalvåret? Inte jag. Omedvetet blev det visst en kafé-tipsar-runda här. 
 
I sommar öppnar Ida upp Idas sommarkafé i småbåtshamnen i Ernemar tillsammans med sin mamma. Följ hennes bak-förberedelser på den här bloggen. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela