Hejsan och välkommen till tårtfabriken

Publicerad 2008-03-28 14:36:32 i Jobb, praktik & journalistik,

Koppla till Bengt, koppla till Agneta, nej Åke är sjuk idag, åter på måndag, Ostkakeboden är öppen mellan 11-13.30, återkom efter lunch, blåbärspaj? Javisst.

Jag jobbar som växel-telefonist idag. Coolt yrke med coola arbetsuppgifter: svara i telefon, koppla runt och sprätta brev. Snajsigt!
Något som inte är lika snajsigt är att jag tydligen fått urinvägsinfektion. H-vete. Plussa på nysig och snorig i näsan. Inte alls kul.

Glad Påsk!

Publicerad 2008-03-22 14:20:19 i Festa & fira,

Jag ägnade delar av Långfredagen till att installera Photoshop CS3. Media-barn som jag är så är jag överlycklig! Sjukt coolt. Thank you Hugo!

image345

(Förresten är det bloggens första påsk, värt att fira!)

Truckerkeps

Publicerad 2008-03-12 20:26:42 i ,

Nu har jag avhandlat det viktigaste med Isabella, två samtal blev det idag. Nu börjar vi komma på rätt bana igen, efter vår time-out för "viktigare möten" så att säga. Får se när jag träffar kvinnan nästa gång men hoppas på snart då Jessika just åkt hem för att packa det sista och flyga till Ukraina vid halv åtta i morgon bitti. Sakna! Vet inte sist jag var utan henne en hel vecka men de måste varit minst ett år sedan. Därför hade vi det jättemys med muffins-fika, saft och lekte loss i movie maker. Resultatet finner ni nedan. En hemmagjord musikvideo av och med Miss Cool.

Mister cool med den bästa.

Nattens tå //karolina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela