Juldagarna och julpaketen!

Publicerad 2009-12-26 18:37:25 i Festa & fira,

Annandag jul och jag måste säga att det är lite skönt att det är över. Hela december blev lite ofokuserat på just julen i år då flytten inföll samtidigt men julafton var inte så dum trots det. 
Den 24:e innehöll julmat och julpaket hemma i Silverdalen. Sedan fortsatte färden mot Höckhult och det blev mer julmat och julpaket! Tomten tyckte nog jag var bland de snällaste små tjejer för jag fick allt på min önskelista. Hur ofta händer det!? Fick några pluspaket utöver från katten Tjatten och hunden Lia också som inte ska glömmas. 
Mina julpaket:
- Datorväska från Olily
- Röd Nikon kompaktkamera 
- Vetekudde
- Hello Kitty anteckningsblock, penna och fickspegel
- Julcider med värdefull "etikett"
- Böckerna: Karriär & köksbesvär av Sophie Kinsella, Ordets makt och vanmakt av Jan Guillou, En shopaholic får en syster av Sophie Kinsella, Tydliga texter av Jenny Forsberg
- Presentkort på IKEA
- Sy-set
- Biobiljetter
Tre saker som inte är med på bilden: diskmedelspump, Lady Gagas album Fame Monster och Carolina Gynnings bok Ego Woman. Jag är helnöjd med julen 2009! Snart kommer mamma och pappa hit för ett bilbyte. I morgonbitti åker vi nämligen till Idre och ska få låna pappas, lite mer pålitliga bil dit. Så det får bli läggdags tidigt ikväll. Ha nu ett sprakande trevligt Gott Nytt ÅR! Mitt tjugonde för övrigt. /K

Julaftonen

Publicerad 2009-12-24 13:24:23 i Festa & fira,

God Julafton!

Hoppas alla mina studentvänner firar med hemmalagad mat. Alla gamla vänner firar med längtan efter morgondagens Harrysbesök. Jag själv firar hemma i Silverdalen med ett stundande julbord.

Igår hade vi dan före dopparedan-mys med smarrig middag och efterrätten "fyllda mandelmussor".

Henrik i väntan på middag tillsammans med mina bäbisar Stor-Verum och Lill-Verum.

Lill-Verum provade på att vara julpynt

Snaps till fläskfilén, Absolute Vodka Rasberry hade åtminstonde en god eftersmak

Bröderna med mamma

Just nu, direkt från vårt kök: Henrik, lite av pappa och mamma som förbereder maten

/K

Snart slutjobbat dan före dopparedan!

Publicerad 2009-12-23 15:31:50 i Festa & fira,

Bara trekvart kvar innan vi får åka hem från det tysta och tomma kontoret där alla utom vi redan tagit julledigt. På hemvägen ska mamma och jag stanna hos Isabella i hennes nya hem på Nyponvägen! Ska bli så kul att få se hur det ser ut när det är helt klart då Bella och hennes Eric har flyttat in i nybyggt. Inte illa. Senare ikväll ska jag och Jessika ha julklappsbyte, känns inte alls som att det är julafton i morgon så jag är än mindre inställd på att få paket idag.

Kvällen blir nog annars lugn då Henrik ansluter sig till familjen och en sen middag. Får se om jag klämmer in ett julaftonsinlägg i morgon, men önskar er i alla fall en riktigt GOD JUL!


Ett äkta blogg-julkort. Vilka Paint-skills man besitter! Julgransglittret blev jag riktigt nöjd med.

/K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela