Spelschema

Publicerad 2008-05-28 10:51:21 i ,

Nu är det nära! Alla pratar om det. Hur kul det ska bli, vilka band man ska se och hur mycket dricka man ska klunka. Strax blir det lunch och då beger jag mej mot ÖB för att inhandla tält! Tidigare i morse skrevs det ut spelscheman till Hultsfred på rullande band. Jessika och jag var pyssliga och klistrade ihop dagsprogrammen till varsitt litet häfte. Blev fina.

Jag ska se:
Babyshambles
Rage Against the Machine
Anti-Flag
Simple Plan
(Neverstore)
Adam Tensta
Paramore
Jimmy Eat World
Familjen
Rooney
Lazee
Säkert!
The Hives

H.I.M
Timo Räisänen
Mustasch
Hästpojken
Johnossi
Billie the vision & the dancers
(The Only Ones)
Sugarplum Fairy
Linkin Park
Håkan Hellström
The Donnas
Takida
Mange Schmidt
Miss Li
Lykke Li
Those Dancing Days
Herbrightskies

image500

Paddling-tour

Publicerad 2008-05-22 19:49:06 i ,

Idag stod det paddling på schemat och media-tvåan begav sig ut i mjukiskläder utrustade med ryggsäckar mot Stångån. Jag dokumenterade vårt äventyr som lyckligtvis klarade sig utan några ofrivilliga dopp men däremot fanns det gott om "vem prejar ut vem i vassen" och "paddla Michelle! paddla!". För måste ju säga att Lollo och Michelle var paddlar-monster! Dessa två blir helt vilda när någon sätter dem i en canadensare. För vår del (Jessika, Louise och jag) blev det en tur genom en jättelik buske med vassa grenar och Jessika stiftade bekantskap med jätte feta trädet som är i vägen för paddlande händer.

De första två delarna av vår färd var helt okej med lite strömmar, skarpa krökar och svordomar? Men sedan hände något. Kraften försvann efter lunch och vi kom ut på h-vetes-paddlingen. Fruktansvärt. Helt öppet i oändlighet vilket är orsaken till armar som nu inte går lyfta över huvudet. Klart slut!

Del 2:
 

Del 3:
 

Del 4:
 

Bortkommen media-tös på innerplan

Publicerad 2008-05-22 19:20:46 i Foton,

I tisdagskväll stog jag på innerplan. Med presspass i ett Dackarna-nyckelband kring halsen följde jag efter fotograferna med halvmeterlånga objektiv som en påhängsen lillasyster. Men jag visste inte vart jag skulle, när jag fick gå vart och var jag skulle stå för att få bra bilder. Varför inte bara hänga på? Så jag satte mej på huk och riktade kameralinsen mot första kurvan när de andra gjorde det.

Gick därifrån med nästan fullt minneskort, en erfarenhet rikare och hemma-vinst med 16 poäng. Här är lite av resultaten:
image488

   

image493

   

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela