Min i 730 dagar

Publicerad 2010-01-29 20:13:25 i Festa & fira,

Ännu en fredag men inte vilken fredag som helst. Idag är det en firar-fredag! Henrik och jag har hämtat mat till oss bestående av oxfilé och potatisgratäng. I kylen står två efterättiga prinsessbakelser också. Vi är riktigt par:iga ikväll för vi har nämligen varit tillsammans i två hela år! Han är fortfarande den majsigaste jag vet. 
2 år

Snöguden fönar håret

Publicerad 2010-01-27 20:24:42 i Skola & plugg,

Har precis avnjutit en underbar fikastund framför Halv åtta hos mig. Sällskapet bestod av Henrik och tallrikar fyllda med kladdkaka toppat av jordgubbssorbé. Det är alla som satt sin fot ute i detta väder idag värda! För uppe i molnen över Kalmar län satte vädergudarna igång på riktigt idag. En pajsare fönade håret på full effekt, dock med kalluft och den snöansvarige guden hade nog fått löneförhöjning för han jobbade på bra efter lunch. "SMHI varnar för snökaos" prydde Aftonbladets löp när Sofie och jag pausade på OKQ8 för att köpa grädde och gräva fram våra kläder under decimeterlagret snö. Konsekvenser av snöandet kände jag av på bussturen hem som tog en halvtimma extra. Erik Fichtelius bok underhöll mig gott så jag överlevde trots köbildning en kilometer norr om Mönsterås. God onsdagskväll! /K

Nytt och gammalt

Publicerad 2010-01-26 18:38:04 i Drömmar & shopping,

God afton! Ny vecka och idag inledde vi med skarpt läge: gör två trailers till påhittat radioprogram. Så roligt! Vi drev med vår frånvarande gruppmedlem Viktor för att han var, just det frånvarande. Tänkte jag skulle försöka få in ljudfilen från intervjuerna vi gjorde förra veckan men vet inte riktigt hur man publicerar dem ännu. Återkommer med dessa!
'
I lägenheten är vi fortfarande i komma-i-ordning-fasen och efter lönerna + studiebidrag som trillade in i går införskaffades lite roligheter som jag fann på vinterrean. Bland annat tidningsstället nedan:
Stället är från Village, affären som ger mig starka önskningar om att någon gång få äga ett stort hus med massor av hyllor och fönsterbrädor att fylla med deras små pinaler och dekorations-kvistar i söta vaser.

Mera nytt fast gammalt. Henriks mormors jättefina linneskåpet i mahogny anlände i lördags. Det är nyutstädat därför står innehållet ovanpå än så länge. Pappret som satt på hyllorna var sedan 1953 (!), väldigt fina men var tvungen att ta bort det för att kunna göra rent och få ur den gamla lukten. Det finaste med skåpet är att dörrarna följer med runt om kanten på skåpet som i en böj.
I förra veckan monterade vi upp mitt hitte-på: tavellist med värmeljus på. Är jättemysigt att tända på kvällen och sprider faktiskt ganska mycket värme, vilket behövs när det är tio minus utanför fönstren. 
'
Nu har jag hoppat i träningsoverallen, nu blir det tisdagsgympa.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela