Snitt, topp och macaron

Publicerad 2013-06-29 10:52:00 i Bakar, lagar & äter,

Provade något helt nytt igår nämligen att baka macarons. De blev inte alls så släta och fluffiga som Nilssons är men visst, smaken var det ingen fel på. Dessa bjuder på under morgondagens kalas för familjen tillsammans med veckans tidigare bak, chokladkolasnittar och kokostoppar. 
 
En snitt och en topp till födelsedagsfikat i morgon då också den riktiga utmaningen ska genomföras - min första tårta ur Lomelinos tårtbok. /K
 

I väntan på hösten

Publicerad 2013-06-28 15:55:00 i Min vardag,

Blev helt till mig, kopplade in telefonen till datorn och klickade "sök efter uppdateringar" när jag härromdagen läst om nya iOS7 för iPhone. Fick dock svaret att det inte fanns några aktuella uppdateringar att göra och att jag hade den senaste, läste vidare på Apples sida och kom underfund med att den snygga releasen tåls att vänta på då den nya programvaran släpps i höst...
 
 
 

Springrunda - tips 6

Publicerad 2013-06-28 14:48:30 i Tränar,

 
Ligger på gräsmattan och pustar ut. Perfekt dos av vind, värme och sol under min sena lunch-jogg som gick kanon, känns som intervallturerna med Jessika ger resultat. Sprang runt Gröndal och landade på 5,24, vilket kändes alldeles lagom en fredag som denna.
 
Förra sommaren print-screen'ade jag en del av mina rundor uppmätta på iForms sida. Här kommer årets första, 5,2 km som är en lagom sommartur inför helgen. 
 
/K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela