Antal tränade timmar

Publicerad 2011-11-30 20:39:37 i Tränar,

Jag försöker föra så noggrann träningsdagbok jag kan. Mest bara för min egen skull, få lite extra tycka-om-mig-själv-känsla när jag gjort något bra. Men också för att sätta lite extra press när det dröjt för många dagar mellan passen. Nu är första gången jag räknat ihop alla nedtecknade minuter. Och! Oktorber var en rikigt svettig månad: 19 timmar (mycket eller lite, beror ju på vem man jämför med). Det innebär i mitt fall: 17 träningstillfällen av 31 möjliga. November resulterar dock inte alls i samma goda nivå: bara 13 timmar. December lär kanske inte ge något toppresultat heller med tanke på c-uppsatsens slutspurt plus jul, jobb och nyår. Men jag ser i alla fall fram emot ett väldigt starkt 2012! Jag kommer springa ifrån er alla ;)
Eline hade förresten införskaffat sig i nya träningsskor som jag inspekterade idag. Megasnygga! Jag vill också ha nya, trots att dem jag har inte alls är gamla... men fick sedan en riktigt önskad julklappsidé:
Jag önskar mig dessa i julens klapp inför nästa springsäsong! Mina gamla har faktiskt nötts upp i hälen så det är ett stort och rispigt hål på insidan och skaver. Här finns faktiskt ett behov. Så! För dem som vill eller helt enkelt bara känner för det, tas dessa varmt emot inslagna den 24:e. (Storlek 39,5 för den som undrar).
/K

Vinterstart!

Publicerad 2011-11-30 17:45:00 i Ser, lyssnar, läser,

Idag är det sista dagen på hösten. Om det regnar idag blir det en snöig jul säger ordspråket om Anders slask och brask. Jag vet inte riktigt hur mycket regn det har fallit men det var blött på gatan i morse. Och Anders har definitivt varit och slaskat i vår tvättstuga, kul om det börjar snöa där inne till jul. Öppnade alltså dörren till tvätten förut och möttes av ett plaskvått golv. Tvättmaskinen som går pumpar ut vatten. Vatten som borde följa rörets slut ner i golvbrunnen men väljer vägen ut på golvet då det verkat bli stopp i brunnen. Jag suckar, tackar för att det inte är min tvättid och struntar i att gå in och boka en också.
'
Sista höstdagen medför också första vinterdagen i morgon. Vilket betyder: julkalender! Förra årets var jättebra och jag såg alla avsnitt antingen på tv innan skolan, i skolan då vi hade tv-kurs, eller annan tid på dygnet via internet. Så bra och minigrisig tv!
/K

Kvartsfinalen

Publicerad 2011-11-30 15:32:17 i Ser, lyssnar, läser,

Kikade på Idol-reprisen från i fredags medan jag åt min lunch idag. Och vad svårt jag har för att inte gråta. När de beskriver varför de valt just den personen att tillägna en låt till blir jag så rörd. Extra mycket gråt från min sida blir det när alla i teven gråter också.
I fredags var Robin duktigast. Han blev den första i år att verkligen ta en arena på riktigt, enligt mig. Med bra sång och väldigt bra ljussättning. För just ljus tycker jag är bland det viktigaste under en konsert, det är enda sättet att skapa nytt liv vid varje ny låt utöver att musiken låter annorlunda. Bra!
'
Min utdelning av Kittysar blir därför:
Robin: 
Amanda: 
Moa: 
Molly: 
Så  jag tycker det var rätt att Molly åkte ut. Nu! Bara två dagar kvar till semifinalen som faktiskt ska bli lite intressant att följa. /K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela