Rookie 2007

Publicerad 2007-10-28 21:48:11 i Festa & fira,

Efter en helg utan vare sig uppdatering eller speciell närvaro finns jag nu till hands för alla som behöver mej.

Fredagen den 26 oktober
Fick besök av Theo som bestämt sig för att följa med på Rookiefestivalen. Efter en dag med lite flummiga uppdateringar kring förfest och liknande tog vi oss till Metropol efter mycket om och med och missade därmed alla tidiga rookieband samt Neverstore. Men under Torpedo och Sahara Hotnights var vi i publiken. Torpedo var en rookiefavorit jag inte velat missa och de var verkligen sjukt bra med sin 'From Russia with Love'. Saharas spelning var grym, synd att större delen av låtvalen var från senaste skivan den enda i raden som jag hört minst ifrån.

Lördagen den 27 oktober
Sömnig morgon. Men efter lite middag och en promenad piggnade jag till och intog förfesten runt 7-haket. Bildade pack med Emma för att vara två om att inte missa SMK, vilket vi höll. Spelningen var lagom flummig och skoj och glad över att jag inte missade. Mellan SMK och Dia Psalma vimlade vi runt för hela slanten. Det blev lite mat och lite mera dans innan vi begav oss hemåt, glada men väääldig trötta i väntan på nästa festivalhändelse som lär dröja.
      

Rookie-warm-up

Publicerad 2007-10-21 19:29:39 i Festa & fira,

Tänkte lätta upp den ganska tryckta och stela pluggstämningen som flutit över alla jag känner den senaste tiden. Inklusive mej själv även om jag inte kan skryta med att jag pluggat eller uppnått några toppenresultat så känndes det ändå som det behövdes något som piggade upp mina flickor. Därför välkomnade jag dem till "Rookie-warm-up" at my place igår kväll, något som drog ut på sig ändå till eftermiddagen idag då Bella som siste kvinna lämnade huset, med nyslingat hår för övrigt.

Men kul hade vi och vem är inte pepp till Rookie nu?
   

InDesign

Publicerad 2007-10-17 16:29:55 i Skola & plugg,

Efter en heldag med media är jag nu riktigt fast. Har börjat använda programmet InDesign och jag älskar det! Hur skoj som helst även då jag knappt kan ett dyft av alla verktygen. Var så uppspelt när jag kom hem att det första jag gjorde var att ladda ner testversionen ! Har suttit och pysslat lite, allt för att slippa tänka på det stundande psykologiprovet i morgon. Får väl läsa lite innan jag beger mig till boxercisen senare ikväll för att låta tankarna flyta iväg på betydligt roligare saker än försvarsmekanismerna. //karolina
image62

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela