Lördag mitt på dan

Publicerad 2009-01-31 12:34:22 i Min vardag,

Kroppen är duschad och håret är fönat. Nu är jag redo för helgdag 1. Det är långlördag på stan idag och igårkväll när jag Henrik var och handlade smög jag in på Väskaffären och fann min nya älskling. Efter nattens drömmar om den har jag nu lagt upp en avbetalningsplan till Henrik och ska gå dit och köpa den senare idag!

Tycker verkligen om min gamla bruna men den är såå sliten!  Den här är något större i samma model (lagom stor med både axelrem och två handtag) fast i svart skinn.

Henrik och Henrik sitter i köket och fikar kaffe och kaka, jag stka strax platta kalufsen. Trevlig lördag! //karolina

Mina frisyrer och jag

Publicerad 2009-01-28 18:21:45 i Foton,

Ikväll blir det tillrättning av hårfärgningen som ägde rum i all hemlighet i lördags morse. Blev lite ljust kvar i underhåret som nu ska få sig en fixning. Började titta på alla klippningar/färger jag haft på mitt hår (bara senaste två åren!!) och det blev många! 

 
Sommar och sensommar 2007
 
Höst och jul 2007
 
Vår och sommar 2008
 
Sensommar och höst 2008
 
Jul 2008 och den nuvarnde frisyren - 2009-håret

En ny Frizon!

Publicerad 2009-01-27 15:39:46 i Skola & plugg,

Läxförhör- och fototisdag har det varit idag. Förhöret i svenska (Upplysningstiden och dess litteratur) gick ganska så bra tror jag. Boken Stolthet och Fördom går det desto segare med, dryg bok, särskilt när Jessika (som kommit halvvägs) säger att den är jättetråkig!

Fick i fotouppgift att fota en dokumentär, ska prata med min idé-maskin: mamma för i mitt huvud är det just nu alldeles tomt.

Och förresten! Nya Frizon kom idag! Hurra för den, och ett jättehurra för oss!


Här är den! Säg till om du vill ha en :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela