Håkan till Hultsfred!

Publicerad 2008-02-25 12:12:33 i ,

AAAAAH!! HÅKAN HELLSTRÖM KOMMER TILL HULTSFREDSFESTIVALEN!! Och med sin nya sommarfräscha hemsida kommer Rockparty garanterat ta igen förra årets bakslag! Vore väldigt märkligt annars.

Kul att den här måndagen gick från att vara supertrist och dötråkig start efter lovet till kanondag med stort K! Alla artister finns här.

//karolina

Valentines day

Publicerad 2008-02-14 08:57:37 i Min vardag,

Okej Mattsson har satt upp våra photoshopade-alla-hjärtans-bilder på hela skolan. Fin stämning. Om en timma är det tänkt att vi ska skriva idrottsprov.

Förövrigt: klant-arslet nr. 1 glömmer att stänga av mobilen, är rätt pinsamt att få kedje-sms under knäpptyst webblektion.
image299

image300

image301

//karolina

Framtids-tankar och Alla hjärtans-warm-up

Publicerad 2008-02-13 17:38:29 i Skola & plugg,

Tog bort förra inlägget då det var flummigare och mer svårläst än en grekisk textremsa i turkisk teve. 

Vår vanliga "media-dag" började med att vi fick leka runt i photoshop och CurelDRAW. Klassens super-expert på PS hade lite "pensel-lära" med mej vilket var ganska behövligt! Uppgiften och temat var Alla hjärtans dag. För i morgon är det dagen då man får inta stora mängder rosa gelé och chokladformade hjärtan utan att någon kan säga emot.

Eftermiddagen tillbringades på Focushuset där SYO'n hade snott ihop en Framtidsdag tillsammans med mängder med olika yrkesgrupps-snubbar, arbetsförmedlingen, unviversitet och högskolor. Som de media-elever vi är hade vi i uppdrag att dokumentera hela händelsen också. Vi plockade på oss broschyrer som aldrig förr varvat med ett lite osammanhängade fotograferande.

     

Nu blir det idrottsprov-pluggande innan boxercisen!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela