I'm loving it

Publicerad 2009-05-27 22:23:26 i Jobb, praktik & journalistik,

Ska snart sova... ska bara se Fråga Olle, sen blir det nattens-tå. Var och jobbade till nio och idag gick det skitbra! Arbetarkollegorna Linn & Oliva och jag servade järnet i kassan och drive-in'en. Har satt personligt rekord i McFlurry-tillverkning idag med, börjar arta sig. I morgon blir det nog kort-dag i skolan med. Då åker jag tillbaka till Oskarshamn igen för att packa, städa och dona lite. För tidigt på fredag åker jag med Henrik, Johan och Eline på en resa till hemlig ort. Så spännande! Godnattkram på er! //Karolina

Vägen mot regnet

Publicerad 2009-05-26 17:31:53 i Min vardag,

Hade planer på att gå en promenad för att möta Henrik på hans hemväg från jobbet. Ringde och sa att han kunde plocka upp mej senare men han sa att det häll-regnade i Järnforsen och tyckte nog inte min promenad mot åskvädret var någon bra idé. Får väl ägna mig åt att räkna ut mitt jämförelsetal till högskolan istället.

//karolina

Jag heter faktiskt Karolina

Publicerad 2009-05-26 16:07:44 i Jobb, praktik & journalistik,

Vi har så roligt i skolan om dagarna, idag lekte vi foto-lektionen och i väntan på bussen spelade ett gäng flickor och jag "Galen-panna" haha såå roligt!

Men sen behöver jag inte mer än komma hem förrens besvikelsen kommer. Igår kände jag mig nere och har ingen energi men idag kom det värsta. Ska inte hänga ut dem men uppdraget jag arbetade med i våras är nu i tryckt form. Jag fick se hur det skulle se ut i en pdf-fil, innan det trycktes (trodde jag!). Men förmodligen var det redan vid tryck då så min kommentar om att mitt namn var felstavat var det ingen som brydde sig om. Idag fick jag hem resultatet och jaa, mitt arbete är underskrivet med Caroline. Jag är jätteledsen och besviken över att mitt arbete nu känns helt bortkastat. Det står ju inte att det är jag som har gjort det.

Nu ska jag gå och göra något annat för att försöka tänka på annat. //KarolinA

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela