Violet

Publicerad 2012-10-31 08:32:00 i Drömmar & shopping,

Kunde inte låta bli att göra en liten beställning från nyupptäckta Broarne förra veckan. I måndags fick jag mitt paket innehållande en go' kaffemugg och två muffinsformar i porslin. Formarna har jag två sedan innan fast i rosa och vitt, nytillskotten går i violet och går förutom att äta muffinsar ur lika bra att ha som ljuslyktor och efterrättsformar.
Mugg och formar från Broarne
 
/K

Med och utan knappar

Publicerad 2012-10-30 15:19:22 i Jobb, praktik & journalistik,

Jag sliter mitt hår över telefonen. Och då inte över det smala lilla tagnentbordet iPhone erbjuder. Inte över självstavningsfunktionen och inte över att alla ord ofta sitter ihop i ett enda. Utan på jobbtelefonens knappsats. Jag saknar touch och hur snabbt det går utan att behöva trycka fyra gånger för att få fram ett S eller trycka "välj" och "lägg till ord". Aldrig hade jag kunnat tro att detta skulle komma ur mitt huvud för ett år sedan. Aldrig hade jag ens nämnt orden touch i positiva ordalag innan jag köpte en egen.

Nu står jag på andra sidan för jag har ändrat mig. Varje sms på jobbtelefonen får mig att så nära, så nära bli helt och hållet vansinnig!
Men det är bara att samla sig för telefonen byts inte ut förrän den går sönder... /K

Astrids höstmarknad

Publicerad 2012-10-29 07:52:00 i Foton,

Solen sken över Astrid Lindgrens värld när vi i lördags strosade runt bland mini-hus och karamellförsäljare. Besöket på ALV:s höstmarknad blev mitt andra då jag var där första gången med Kalmar-tjejerna förra hösten. De hade en hel del hantverk och olika godsaker på marknaden och jag fick med mig en ”rygg-kliare”, Mariannelundsgodis och en hjärtformad dörrkrans med plingklocka på.

En glasblåsare poppade popcorn i nyblåst glas
Mamma blev liten pyssling...
... och jag blev en jätte i lilla Vimmerby.
Massvis med goda karameller i strutar. Jag valde vaniljfudge, brända mandlar och favoriten teaterkonfekt!
 
Men helt utan tjejerna från universitetstiden blev jag inte då både Lisa och Sofie var på plats vilka jag åt middag med efter marknadsbesöket. /K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela