Två månader kvar till bröllopsdag!

Publicerad 2014-06-30 15:07:00 i Bröllop,

OSA-datumet har passerat och gästlistan spikad och idag är det två månader kvar till bröllopet!
 
Från och med idag har jag tacksamt fyra veckors semester vilka flera  dagar kommer spenderas åt att färdigställa de många punkter som fortfarande kvarstår på listan över viktiga detaljer! 
 
(Foton från Pinterest)
 

Somriga juni

Publicerad 2014-06-30 08:46:00 i Foton,

Juni är strax slut och färdigt för i år. En alltid lika bra månad som jag varje år sörjer lite extra när den är slut. Inte bara för att det dröjer ett år till nästa födelsedag utan också de många skojiga aktiviteter som juni ofta medför. Bland annat min favorit, midsommardagen, som de senaste åren blivit tradition att fira i Solstadsströms folkets park. En retropärla med chokladhjul, dansbana, kulörta lampor och nitlotter. 
 
Innan årets besök i Solstadström laddade vi för dans med kladdkaka och jordgubbar. 
 

Hannas babyshower!

Publicerad 2014-06-29 19:38:51 i Festa & fira,

I eftermiddags överaskade vi vår vän och blivande mamman Hanna med en Babyshower! Detta amerikanska kalas tolkades på vårt vis och det ordnades med allt från fruktsallads-baby och tårta till hemgjorda presenter. 
 
För Saras och mitt virkade alster lämnades nu äntligen över efter en hel vår av regelbundna symöten. En filt av mormorsrutor var nämligen en önskan Hanna hade tidigt, när magen ännu bara putade lite grann. Sara och jag bestämde oss för att uppfylla önskan och vi tragglade med att lära oss virka. Stolta kunde vi idag presentera vad vi åstadkommit och ser nu fram emot att kunna utvecklas och leverera fler virkade presenter till bebisen som snart tittar ut! 
 
En fruktsalladsbaby med melonhuvud var en höjdare, både att skapa och äta! 
Som en form av gästbok skrev gästerna på hjärtan som hängdes upp med klädnypor
Timtal har gått åt att virka mormorsrutor denna vår. Men så roligt det varit! Sara hann även avancera och skapa en matchande mobil att hänga i barnvagnen. Virkklubbens första alster att spara i framtida portfolio!
 
/K
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela