Måndagslyx

Publicerad 2012-07-30 22:05:31 i Foton,

Då jag besökte fin-salongen på andra sidan gatan efter jobbet idag. Fräschade upp slingorna som nu glänser! /K

Tofvehult

Publicerad 2012-07-30 20:55:32 i Min vardag,

Söndagen bjöd på en fikaturné till finaste Tofvehult. En rofylld oas mitt ute i skogen och med en saftig kaka på tallrik framför sig. Denna gång provade vi att sitta i sköna korgstolar på verandan, då mulnande moln hängde över huset. 
Förutom gott fika i magen fick även två böcker följa med hem. Den söta receptboken skriven av Tovfehults ägarinna Lena Göransson har fått priser och ger utöver recepten också sin historia om huset och kaféet. Bengt&Börje-boken fick Henrik av sin mor och är skriven av Lenas man Peter Göransson tillsammans med fotografen Johnny Franzén. Roligt med vackra böcker från lokala mattalanger vilka är fyllda med kreativitet. 
/K

Ny resekamrat

Publicerad 2012-07-30 20:09:56 i Drömmar & shopping,

Sedan sista studiebidraget kom har det varit lite skatteåterbäringspengar tillsammans med spargrisen som fått betala mitt underhåll. Men i onsdags förra veckan kom första lönen för sommarmödan. I fyra dagar gick jag och funderade på vad jag skulle ge mig själv i första vikariatet-present. I lördags kom svaret till mig. En väska, så klart. 
Inne på Lilla G här i stan hittade jag min favorit till weekend-bag. Och den rymmer massor! Skulle jag vilja, är det inga problem att kidnappa ett större barn och släpa med i denna kappsäck! Men det har jag inga planer på, däremot är den given inför den bokade västkust-spa-helgen Henrik och jag bokat in under kommande augusti-månad. Och Tjejmilen-resan förståss! /K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela