En väska kring armen

Publicerad 2010-05-31 21:50:42 i Festa & fira,

Idag gick jag direkt till guldsmedsaffären efter skolan. Köpte mig en ny berlock till mitt Tomas Sabo-armband. Det blev en efterlängtad väska! Både för att fira att sommarlovet snart är här och för att jag varit duktig. På tal och duktiga, Linnéa och jag har idag knåpat ihop två små filmsnuttar med "bloopers" från våra filminspelningar. Blev ganska bra tillsammans med gruppens soundtrack Woo Hoo från Kill Bill-filmen. (Försökte länka till youtube men det orkade inte mitt sömniga internet med). 
Min nya väsk-berlock!
'
I morgon ska jag på gästföreläsning med Justus Bennet från Svenska Journalistförbundet. Spännande! Sedan blir det att färdigställa vårt filmarbete. Natti natti! /Karolina

En vecka kvar innan sommarlovet!

Publicerad 2010-05-30 15:42:26 i Pyssla & inreda,

Söndag och i morgon inleds min sista vecka av första året som högskolestudent. Är jättenöjd med de här två terminerna. Är jätteglad över alla nya och fantastiska människor jag träffat. Inte kunde jag tro att det fanns fler galningar som inte drack läsk för det "sticktes på tungan", som sparade dagböcker och som älskar att se Disney-filmer en fredagkväll. Veckan som varit har varit full av hittepå:


I måndags fick vi låna Sofies lägenhet för att filma, Linnéa, Hanna och Linus installerar kameran.

I torsdags gick jag och Jessika på galapremiär av Sex and the City 2, smuttade rosévin i min soffa innan vi klackade iväg mot bion.

Snabb recension av filmen: två och halv timme lyx. Det var så lyxigt att man inte ens kunde bli avundsjuk. Roligheter och jag önskar mig en resa till Abu Dhabi i 25-årspresent. Bra film som får fyra pluppar av fem.

Fredagsmys med mig själv framför teven; kycklingsallad, chips och sommar-Polly (de rosa pollysarna är jättegoda!) för att Henrik lekte runt på maskinmässan i Stockholm.

Helgen har spenderats i Höckhult i riktigt sommarväder!

Jag och jämthunden Lia!

Kvinnan här är väldigt nöjd!

Publicerad 2010-05-28 22:37:11 i Skola & plugg,

Det här har varit en lång och intensiv dag. Jag är skittrött men jättestolt. Stolt över mig själv. För jag har klarat alla tentor som lagts framför min näsa. Jag kunde gjort saker och ting bättre men jag är ändå nöjd. Önskar alla andra duktiga majsbarn ett stort grattis som också klarade sina tentor och prov. Särskilt grattis till världens bästa lillebror som fixade sitt nationellaprov i matte B. Dåså, nu går jag och lägger mig. Sov gott! /K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela