Funderare på jobbet

Publicerad 2008-06-30 18:29:30 i Jobb, praktik & journalistik,

Dåså var jag igång igen. Slita sönder ryggen på ett jobb som består av att tvätta kläder nersmutsade av choklad. Sommarjobb. Helt okej men dagarna blir långa. Men man hinner tänka mycket. Idag har jag bland annat tänkt på:

- IKEA-besöktet på lördag, ser fram emot!
- hur sugen jag blev på att åka på Emmabodafestivalen
- att jag måste komma ihåg att köpa lite kladdkaka innan veckan är slut
- jag borde baka lite frallor
- planerna inför fredag :)

Nu blir de strax avfärd till Isabella! Ha de bra //karolina

ÄNTLIGEN 18 år och uppskriven!!!

Publicerad 2008-06-25 14:45:42 i ,

Ibland är det extra roligt att fylla år. Särskilt när man fyller arton och klarar körteori-provet på samma dag! Jag var jättenervös när jag klickade på "avsluta provet", darrade lika mycket som när jag skulle läsa upp min första bokredovisning inför klassen och i klass med gången jag sjöng solo på Isabellas konfirmation. MEN! Jag var godkänd med 57/65 poäng vilket kändes helt okej! Hejdå teoriboken!


Flickorna med en hämdlysten Jessika i spetsen har pyntat hela Silverdalen med Aftonbladetsförsta sida idag med! Haha oj vad jag skrattade. Särskilt när jag fick sms från Jennifer som var på besök här i krokarna och uppmärksammat mitt ansikte på ett 70-skylt! Haha.


En dag kvar...

Publicerad 2008-06-24 20:20:54 i ,

Vet ni vad!? Idag är det ingen vanlig dag för det är min sista dag som omyndig! Coolt va? Jag tycker det är lite speciellt. För i morgon är de min födelsedag och då får jag äntligen ta mitt lilla id-kort och stoppa ner det i min lilla svarta kuvertväska och gå mot ett ställe där jag förut bara fick hoppas inför att komma innanför dörrarna på. Känns ganska bra. Jag och Jessika har planerat krogrunda under den stundande lördagsnatten för i morgon blir det tyvärr inget festande. Kalas för lite släkt och pojkvän innan flickorna kommer för födelsedagsfika på kvällningen!


//kirri

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela