Hjärtig slinga

Publicerad 2009-11-30 16:33:35 i Pyssla & inreda,

Det är så himla bra med släktingar som är givmilda! De med tilltalsnamn: mormor speciellt. När jag var hemma fick jag med mig en påse med en söt ljusslinga så här lagom till jul. Det bästa är att det är röda små hjärtan runtom. Under en av mina "pluggar-pauser" idag virade jag upp den i bokhylla. Syns ganska så dåligt på bilden men det blev fint. 
Jul-snajsigt i bokhyllan!
'
Just nu knåpar jag ihop en ugnsstekt falukorv med tillhörande potatismos. Hoppas det blir ätbart! (annars såg jag att Emmas statusuppdatering på Facebook innehöll "bakning inför sminkpartyt" så jag klarar mig nog). /KAROLINA

Photoshopat

Publicerad 2009-11-30 14:41:36 i Pyssla & inreda,

Har förenat nytta med nöje i Photoshop under en halvtimma nu. Redigerade lite bilder från nya lägenheten. Idag sätter vi igång med renoveringen (enligt vår tidsplan) får se om det sker på riktigt också. Själv ska jag inte delta i mätning och slipning. Istället åker jag till Emma som bjudit in till Sminkparty ikväll, ska bli riktigt skoj att ses!
'
Det stora (än så länge) gula rummet samt lite av köket
 
Hall och nästan färdig-renoverat badrum med panel och mörkgrå dusch-del
Köket ska bli ljusare och få andra dörrhantag
Vardagsrum
Det här ska bli mitt rum för skrivbord, dator, böcker och pyssel. Orkade inte redigera fler bilder men det finns ett sovrum också! 
'
//Karolina

Inspektions-söndag

Publicerad 2009-11-29 15:09:15 i Min vardag,

Nu är ytterligare en garderob nerplockad i kartong. Ikväll efter mitt jobb-pass åker Henrik och jag bort till nya adressen för att inspektera. Kuligt! Så på grund av enbart flyttar-tankar i huvudet blev det en smidig söndagsmiddag. Väldigt smidig. Pommes och kebab köpt i låda på godaste pizzerian. Nu: packa mera! //karolina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela