Innan läggdags

Publicerad 2009-07-28 22:03:00 i Jobb, praktik & journalistik,

Strax ska jag krypa till kojs men har lovat mig själv att bättra på det här bloggadet så här sitter jag nu vid brorsans dator med Call of Duty 4 i bakgrunden.

Dagen på Tårtfabriken har varit... jaa givande skulle vara mycket överdrivet ur jobbsynpunkt. Det har liknat mest en sammanhängande fikapaus. Trevligt och ganska gott :) Men i morgon är det en ny dag så kan ju försöka minska på rasterna, kanske.

Förresten ringde Bella nyss. Hon hade läst VeckoRevyn, noggrannare än jag ska tilläggas. Checka in "Inbox-sidan" ! (Hoppas jag fattat rätt nu bara, eftersom jag inte kunnat kolla själv ännu).

Kram och godnatt, ska gosa ner mig bredvid Henrik som anlände till mitt barndomshem i eftermiddags på sin moped (!) haha, 7 mil och han hade ont i rumpan.

Hemvändare laddar upp helgen

Publicerad 2009-07-27 21:03:50 i Drömmar & shopping,

Spotify spelar Ted Gärdestad och jag är hemma i Silverdalen igen. I morgon är jag tillbaka på Tårtfabriken för lite jobb nu när jag är ledig ifrån McDonalds. Det har varit en jätterolig helg med både shopping, hemmapyssel och jobb. I lördags var vi nere i Kalmar för att besöka min framtid, högskolan. Jag ser fram emot att få gå i lokaler som inte är trettio år gamla och luktar unket. Något som tidigare varit en synonym med skolan. Efter det blev det direktfärd mot Smålands mekka, IKEA! Shoppade delar som ska resultera i mitt nya skrivbord samt dekorationssten, kuddar och bestick.

Här kommer lite av det som låg på minneskortet från helgen:

Ärenden med bilen i fredags

Jag ska "bli en del av något stort" -- Det var sjöfartshelg och fikade nere i Oskarshamns hamn

Min nya hemstad

Fika längs kajen

Lunchade med Jessika & Henrik på Chill Outs uteservering, gott!

Lördag förmiddag och Henrik kastar tveksamma blickar mot ...

I K E A ! Bilder från lägenhetens nya tillskott får ni en annan dag!


Fredagsmorgon med goda utsikter

Publicerad 2009-07-24 10:21:19 i Min vardag,

Oj! Så bortom väggarna, helt otroligt usel uppdatering att får det här längre kallas blogg? Och inga fler bortförklaringar som ingen köper.

Istället, Henrik och jag har en ledig dag att fylla tillsammans. Jag börjar inte förrens vid 18 ikväll så jag ser min dag som relativt ledig. Funderar på dra med pojkvännen till Coffeehouse för lunchintag senare samt gardininköp! Han kommer älska det (?). I morgon blir det mera shopping då en inplanerad Kalmarresa stundar. Jag ska besöka Högskolan och sedan blir det IKEA.

Nej nu får det bli frukost! //karolina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela