Första-rasten-bilder

Publicerad 2010-08-30 20:15:06 i Skola & plugg,

God afton!
Första dagen avklarad. Det här kommer bli galet tufft men förhoppningsvis roligt och nyhetsrikt. Men roligast var så klart att få krama om alla solblekta och nyklippta JOM:are som varit ute på vift i världen, i Sverige, blivit mamma eller sommarjobbat arslet av sig. Så här gött hade vi det på vår första rast som tvåor:
Finaste Annie och jag på skoltrappen på vår första rast i solen!
Louise, vindruvs-fikande Sofie och Frida
Äppel-Karin
/K

30 augusti; skolstart

Publicerad 2010-08-30 10:19:06 i Skola & plugg,

Då drar det igång igen. Idag börjar skolan. Klockan ett. Nyhetsradio.
Jag började dagen med att springa över gatan och in på gymmet för att sola solarie en stund. Duschade och åt frukost med tidningen. Har plattat hår, målat naglar och klätt på mig. Nu är jag banne mig redo inför år nummer två på Linnéuniversitetet. Vi kommer börja med kursen Nyhetsradio, en påbyggnadskurs av det vi lärde oss inom radio i våras. Ska bli spännande men hektiskt. Och jaa, jag är ganska nyfiken på gruppindelningen. /K

Matig höstupptakt i Kalmar

Publicerad 2010-08-29 14:06:11 i Festa & fira,

Är hemma efter en natt i Kalmar och en underbar smoothiefrukost hos Sofie och Karin. Har dragit igång en tvättmaskin och varit och handlat mat också. Så nu tar jag det bara lugnt en stund innan jag cyklar bort för att jobba några kvällstimmar.
'
Gårkvällen inledde vi med sen middag på restaurang Larmgatan 10, fläskfiléer, grillade kycklingar och djävulsstekar trängdes på vårt bort. Till min stora besvikelse tog batteriet på kameran slut lagom till dess att vi ätit färdigt. Så några bilder från förfesten hemma hos Sofie och Karin blev det inte. Tjejerna blev sambos igår och bjöd på superglad stämning och ett kramigt återseende av alla JOM-are. Natten fortsatte på Corehouse tills de stängde då vi gick hem och stekte halloumi! Perfekt start på höstterminen.
Emelie och Louise
Karin och Sofie
Vår lördagsmiddag
/K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela