Dagen efter Mange Schmidt

Publicerad 2008-01-27 21:18:53 i Festa & fira,

Gårdagen var kanon! Massor och då menar jag MASSOR! med folk. Slutsålt och allt. Mange spelade en kort men intensiv konsert och bjöd på favoriten "Talar ut". Men hade tyvärr gjort någon ny version av "Glassigt" som i alla fall inte gick hem hos mej. Enligt mej trist att förstöra den största hitlåten. Tack för snajsig förfest med mycket glatt folk.
Söndagen har varit pigg och glad. Relativt lugn. Innehållande promenad till Jessika, otroligt (!) frisk luft = motvind och besök av Bella och en bunke popcorn. Förresten! One Tree Hill ... gah. Jag blir så trött då jag behöver skriva: "Neeeeeej! varför gjorde du sådär?!". Kort därefter rullar eftertexterna som stora hånflin. Ja ja sånt man får leva med. Åtminstonde till nästa söndag.

Men jag bjuder på lite graciösa pics från gårdagen:
        

Lördagsmorgon.

Publicerad 2008-01-19 10:06:51 i Min vardag,

Update. Igår blev det tåg/buss-resa till Oskarshamn. Träffa Henke och laga mat. Mysigt värre. Snart blir de tåg ner till hultan för en fika hos Bella. Var länge sen. Amanda följer med och i eftermiddag ska det färgas hår på den unga damen. Undrar om det blir någon storm. Hoppas inte.

Jag har fått hosta.

Ha de så bra för idag är det lördag och då får man lördagsgodis. Fördelarna haglar? //karolina

Its starts in my toes and I crinkle my noes

Publicerad 2008-01-15 20:53:38 i Pyssla & inreda,

Nynnar till Colbie Caillat's Bubbly. Myslåten nummer ett just nu. Känns som om det enda jag tjatar om är skolan och alla böcker. Sjukt trist. Jag vet!! Men.. energin finns inte riktigt till att spinna vidare och kläcka idéer lika bra som lärarana kan hitta anledningar till fler uppgifter. Idag fick vi vart fall pappren till individuella valet som ska göras till hösten. Mina val blir:
50 p-kurs: kommunikation
100 p-kurs: Grafisk Illustration


Lekte runt i mörkrummet idag också. Hur lyckas man låsa in sej? I mörkret? Haha men Foto-Björn kom som tur var och låste upp. Det var verkligen mörkt. Lite småläskigt men vi fick fram lite negativ som nu hänger på tork i alla fall. Blev lite sugen på att köpa en ny rulle film. Ifall bilderna blir bra gör jag nog det. Kan bli kul ifall man lär sig tiderna och vätskorna lite bättre.
image245
Eftersom matten är tråkig och innehållande termer som inte fastnar i mitt huvud, roade jag mej på egen hand.

Tisdagskväll. HA de bra. //karolina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela