Värmer upp shoppingmusklerna

Publicerad 2009-10-29 14:53:52 i Drömmar & shopping,

Sitter och knåpar med julönskelistor. Jodå! Det gäller att vara ute i god tid. I morgon ska jag med familjen till Kosta Boda plus Kosta Outlet för shopping och uppdrag. Därefter bär det av till Kalmar för IKEA och nyöppnade gallerian Hansa City. Listan till IKEA är i alla fall färdigskriven och Familykortet ligger och väntar i plånboken: jag måste ha en teflonpanna! Har fortfarande inte tränat upp armmusklerna tillräckligt för att laga mat utan ansträngning med gjutjärnspannor.
//karolina

En pånytt född musikspelare

Publicerad 2009-10-28 20:53:23 i Festa & fira,

Har fått igång Spotify igen som haft svininfluensan ett tag. Är jätteskönt att kunna höra lite musik här på Hagvägen igen. Eftersom jag inte har något nedladdningsprogram och datorn vägrar spela P3s webbradio har det varit ganska tomt. Jag firar med Ella Fitzgerald's samlingsalbum. 
'
Min onsdag har varit ett enda långt seminarie som var slut vid fem. Det tog på krafterna att redovisa sina analyser med en skrikande mage. Så nu ska jag njuta av det som är kvar av kvällen med Black eyed peas på mitt pånyttfödda Spotify. KRAM //karolina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela