Skogens honung

Publicerad 2015-07-30 22:36:45 i Resor & utflykter,

På vägen mellan de båda samhällena Tuna och Ishult ligger Flohult. I den gamla lanthandeln har ett litet kafé inretts. Men inte vilket kafé som helst utan det dom kallas Skogens Honung.

Allt det hembakade är gjort med honung istället för socker som sötning. 

Med känsla för service och en unik idé åkte vi därifrån både mätta och lite lyckorusiga på honungen.

Så värt ett besök!

Träning med belöning

Publicerad 2015-07-29 08:39:01 i Tränar,
Jessika har börjat introducera mig i gymmets värld. Jag har alltid tyckt det är tråkigt och det gör jag nog fortfarande. Men det är ett roligt tillfälle att ses så tillsammans går det enklare.

Igår körde vi mage och överkropp. Förkylningen har börjat ge med sig och jag behöver inte hostmedicinen för att kunna sova längre. Det känns skönt att kunna träna igen. 

Efteråt njöt vi av ett besök på C&C Trädgårdskafé. Jag åt ägg och baconmacka och en bit chokladtårta med krokant. På lördag stänger de för sommaren så skynda dit om du inte varit där ännu!

Zara Larsson

Publicerad 2015-07-27 19:32:57 i Ser, lyssnar, läser,

 
Bild och sommarprat hittas HÄR!
 
Den här helgen har vi försökt stuva ordning i vår källare. Det var med ett överfullt lass vi åkte till soptippen i morse. För att underhållas i all rensning har jag ägnat tiden åt ett par av årets sommarpratare. Nej, nu har jag inte lyssnat på dem alla men jag är övertygad om att det inte spelar någon roll, jag vill ändå påstå att Zara Larssons program är det absolut bästa. 
 
Har försökt sammanfatta det på bästa sätt i säkert femton minuter nu, inser att det är lönlöst. Ni måste helt enkelt bara lyssna! /K
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela