Uteläsning

Publicerad 2009-04-30 11:21:15 i Skola & plugg,

Så här av vi spenderat svenskalektionen!

Skönt!

Nu har alla stressat iväg hem för att inledda kvällens storartade festligheter. Trevligt valborg allesammans! Särskilt gott får Jennifer (även kallad, eller ja... självutnämd, min dildo!) ha det under kvällen då hon ska agera chaffis på Alex. Har'e!


Jag idag... (jag tror inte jag är riktigt så rödhårig som det ser ut.)

Jessika och jag läste böcker ute i gröngräset, utanför barackerna.

Ett gäng glada majsare anslöt sig senare!

Brasmaje-dagen

Publicerad 2009-04-30 07:50:19 i ,

Godmorgon!

Åter på plats på stolen där allt kring Frizon händer. Men nu på morgonen får tidningen vänta då jag ska försöka tillverka en serie (grafisk illustration) på ca 5 rutor innehållande ett budskap. Jag tror jag har en idé.

Idag blir det en ganska kort dag, åker mot Oskarshamn runt 12-tiden och då tar vi helg! För idag är det Valborgsmässoafton och ikväll blir det grillning och fest.

Här kommer en bild på mej från studion, vi testar ljuset - för mycket blixt och därmed håller jag för ögonen. Härlig torsdag och Brasmaja på er!

Skratt-attack!

Publicerad 2009-04-28 17:41:57 i ,

God eftermiddag!

Nu är jag hemma igen efter en ganska kul dag. Har varit glad och pigg hela dagen trots en i vanliga fall ganska dryg håla på tre timmar. Men Frida och jag roade oss med att sporta! Vi inledde två-kampen med en match i baseball á la media. Hittade något gammalt papprör som utgjorde slagträet och jag knåpade ihop en boll utav ett A4-ark och lite tejp. Matchen gick av stapeln i textsalen och runt bordet skulle man springa, två homeruns blev det och Frida vann.

Sedan var det dags för nästa turnering där Emma också deltog. Jag hittade nämligen tre bordtennisracketar inne på lärarrummet! Haha! Galetroligt med några omgångar pingis. Jag förlorade ganska så rejält medans jag i matchen mot Frida (sittades!) vann jag med 5-3!

Här nedan kommer en annan rolig majs-katt! Sååå himla gullig, knäpp och jaa.. majsig. Trevlig kväll!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela