Nu är sommarlovet slut

Publicerad 2009-08-30 21:50:28 i Min vardag,

Okej gott folk. Nu är det sista gången på förmodligen tre år ni hör ifrån denna, fria och skollösa flicka. I MORGON BÖRJAR JAG PÅ HÖGSKOLA! Maha. Är så nervös att jag inte ens kan tänka på det. 
Så här sista dagen på sommarlovet har jag verkligen tänkt på allt annat än vad morgondagen har att bjuda på. Nämligen ett intensivt långpass på McDonalds. Var ganska soft under dagen och kvällen men sen, en timma innan jag skulle ge mej av hem, då. Då, vräker det in ett galet gäng som (om jag fattade rätt) spelat match mot Kalmar FF och åkt på en rejäl förlust. De var alltså ganska så buttra när de anlände. När arbetsledaren sedan blir tvungen att be en av dem sluta dricka öl - säga till en butter och onyckter biffig typ att sluta dricka sin öl = nicht gut. McDonalds var till slut bevakat av 5 poliser! Helt galet samtidigt som det var likt högsäsong i kassan. 
Nej, vet ni. Nu ska Karolina få sin sista sommarlovssömn. God natt! //karolina

Tårtonsdag

Publicerad 2009-08-26 20:24:14 i Jobb, praktik & journalistik,

Är stel i nacken efter sju timmars layout-jobbande. Men med SPUNKtidningen går det framåt och det är kul att se nyfikna blickar mot våra platser. Längtar efter det tryckta resultatet! Eva, Jessika och jag är verkligen ett superteam som trippar över till kiosken på andra sidan gatan och köper  sura godis-S när energin sjunker. Idag bjöds vi även på tårta från Vimmerby Tidning som tackade för vårt jobb åt dem då vi skrivit artiklar från Spunk-veckan.

Nu ska jag inte sitta här mer utan smita iväg för att äta lite hemlagad pizza tillsammans med boken "Martina-koden". //karolina

Datoruppfyllnad samt min Bravo-bok

Publicerad 2009-08-25 17:41:07 i Min vardag,

Tar en paus vid min dator, som jag fyller med alla mina bilder och lånar mammas istället som det går att nå internet ifrån (Henrik tog med sig "den lille trådlöse"). Så nu är det dags för min dagliga dos av mina favoritbloggar! Och ni ska veta att det lönar sig att vara en trogen bloggläserska! Igår såg jag att jag vunnit en tävling i Therez garaderobs-blogg så nu inväntar jag en present, såå skoj! Allt tack vare mitt fantastiska tips om "Bravo-boken".


Datorn som jag just nu fyller med bilder... tog en stund för de över 12 000 (!) fotona jag matar in!

Här är min BRAVObok. Den  skriver jag i när självförtroendet är på topp. Jag läser den när självförtroendet är i botten! Ett tips till er med om ni känner er deppiga.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela