Renoveringsredovisning

Publicerad 2013-11-28 14:56:00 i 60-talsvillan,

Här kommer ett gäng ganska dåligt fotograferade bilder då jag endast vågar ha min gamla kompaktkamera i närheten av allt slipdamm, målarskimpar och klistriga maskeringstejpremsor. Hur som helst är det oavsett kamera alltid svårt att fotografera med syftet att visa en färg. Olika ljus spelar jättelik roll. 
 
Men jag gör det i alla fall bara för att alla som är nyfikna ska få se vad vi pysslar med. Igår kväll grundmålade jag spaljén som snart ska bli helt täckande vit. En förändring som gjorde stor skillnad med bara ett halvkasst målat lager färg.
 
Före:
 
Efter (men fortfarande halvvägs färdigt):
 
H började samtidigt att måla kökets vävklädda väggar med min utvalda mint-färg. Här nedan syns den väldigt vagt men är desto klarare i verkligheten. Nästan så de snuddar vid himmelsblå. I eftermiddag målas lager nummero två. 
 
För att fortsätta redogörelsen kring denna något kaotiska renovering kan jag tillägga att jag i morse välkomnade en lastbilschaufför som lämnade av två lastpallar med köket. Hurra!
 
/K
 

Juliga favoriter del 3

Publicerad 2013-11-28 11:43:00 i Drömmar & shopping,

Här kommer ytterligare ett julklappstips! Något som passar alla med hår; ett kit med schampo och balsam från ett salongsmärke. Perfekt då det är en julklapp som personen som "har allt" kommer göra av med och kommer kunna njuta av. Både en förbruknings- och en upplevelsepresent i ett, mer 2013 går ju nästan inte att komma i presentväg. 
 
Min egen favorit är Lanzas serie för färgat hår

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela