Nytt nytt nytt

Publicerad 2008-08-31 16:25:32 i ,

Nystarter är ett väldigt roligt hittepå tycker jag. Att nystarta saker gör att jag inbillar mej att jag får ny energi, mer gladhet i kroppen och massor av lust att må bra. Idag var det bloggens tur att få en nystart. Den kände sig lite vissen så här när sommaren är över. Lite för mycket rosa för att må bra helt enkelt.

Jessika meddelade att hon inte skulle komma, hon mådde dåligt. Lite för mycket drickbart igår? Så jag får roa mej själv tills jag ska hämta mamma vid bussen senare ikväll då hon kommer hem från Tjejmilen. Med sig har hon också avslöjat att hon har små presenter! jippi :)

Mitt drömland

Publicerad 2008-08-31 12:50:07 i Festa & fira,

Ibland skulle jag vilja flytta. Ta med mig mina kläder, mina skor och mina väskor. Ta med mig dem jag älskar till en plats där bara de får vara. Man skulle behöva ett pass för att få komma över tröskeln. Är man dum och okänslig får man bara smyga utanför och försöka kika in genom nyckelhålet. Jag önskar det gick att göra så.

Jag inveg mina nya lack-pjucks igår. Det är väldigt hög klack på dem så jag hade lite ont i den främre trampdynan i början av kvällen. Jag bestämde också med Jessika att vi skulle färga hennes hår idag.

Lördagskvällen den 30:e augusti i Karolinas liv:


En källar-förfest

Louise på toppen av det onycktra berget.

mot festen i folkets park

Publicerad 2008-08-30 17:12:14 i Festa & fira,

Jag vet inte riktigt om jag är nöjd med det jag fått på mej i klädväg. Jag hatar att inte vara helt hundra. Festsugen finns inte heller och ikväll väntar marknadsfesten i Folkets Park.

Dunkar Rihannas Disturbia för att försöka bli pepp på dricka, dans och fest. Det blir lite 'old times' med förfest hos Louise ikväll. Känns som ett tag sen vilket ska bli toppen.

Elände och snurr i huvudet. Nej, jag måste sminka ögonen och platta kalufsen. oj.. fick se vad klockan var. MÅSTE GÅ NU! pussie /Karolinini

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela