Henrik-helg

Publicerad 2011-01-31 20:08:26 i Festa & fira,

Helgen som gått har varit den bästa på länge. Henrik kom upp till Stockholm i lördags och hälsade på mig! Efter lite lunch i Solna Centrum begav vi oss in till stan och checkade in på hotellet där vi skulle sova. Det var jättefint och mysigt, jag kan varmt rekommendera Clarion Sign till dem som vill ha ett nybyggt och lagom glammigt hotell för en weekend i huvudstaden.
Henrik var inte ett dugg sugen på att gå i affärer så vi åkte lite spontant till Naturhistoriska riksmuseet istället och var riktigt kulturella bland dinosaurier och ädelstenar. En skön eftermiddag med paus för en kanelbullefika.
Efter en vända på hotellet med klädbytes, smink och hår begav vi oss mot Medborgarplatsen och restaurang Bara Vi på Skånegatan. Jag hade som tur var bokat bord i förväg för det var massor med folk där. Vi fick ett litet bord vid fönstret och maten var lika god som förra gången jag var där. Efter en kall promenad på söder åkte vi tillbaka till hotellet där vi satt i hotellbaren tills vi inte orkade vara vakna mer. Summeringen av vår 3-årsdag tillsammans var med andra ord toppen!
'
Igår var vi på 4D-bio, det vill säga utvecklad 3D-film där stolarna rör på sig, blåser det på filmen blåser det i salongen och handlar det om vatten får man en blöt pust på sig. Det var ganska roligt fast jag hade nog haft lite högre förväntningar på själva filmen som visades, den var lite för informativ för min smak. Påväg tillbaka hoppade vi av bussen utanför Dramaten och strosade runt på Östermalm och upp mot Stureplan. Det blev tacos till sen lunch innan Henrik och sciroccon lämnade mig för att åka söderut igen. Nu är det två och en halv vecka innan vi ses igen! /K

Dag 14 & 15 - Mina drömmar

Publicerad 2011-01-31 15:18:30 i Min vardag,

Dag 13:s rubrik var ytterligare en outfitbild. Därför kommer en halvbild på mej först. This is me today:

Trist frisyr som var fin när jag gick hemifrån och ful när jag kom fram, med ett diadem från Topshop i. På kroppen har jag på mig min nya blus med knappar, samt ett linne och jeansleggings under och nertill. Inget märkvärdigt, det är ju måndag.

***

Nu till dagens rubrik: ong>mina drömmar som jag listar på rad: Jag har länge drömt om att bli journalist, den drömmen är jag halvvägs påväg mot. Jag drömmer om att rita mitt eget hus (som någon annan så klart bygger). Jag drömmer om att lära mig laga mat på riktigt så alla blir imponerade och vill ha mina uppfunna recept och vinner Halv åtta hos mig. Jag drömmer om en fast anställning på ett jobb som är kreativt och spännande och som lär mig nya saker. Jag drömmer om att gifta mig och någon gång bli mamma. Jag drömmer om att kunna köpa mig en egen bil, helst en ny VW-Eos. Jag drömmer om ett sommarjobb på en tidning. Jag drömmer om att äga en designerväska. Jag drömmer om ett lyckligt liv./Karolina

Våra hjärtans dag

Publicerad 2011-01-29 13:47:00 i Festa & fira,

Idag fyller jag tre år som flickvän. Så för att fira det har Henrik bokat in oss på Hotell Clarion Sign här i Stockholm. Som jag har hört har en helt fabulous relaxavdelning. Nu är bara frågan om det går att skramla fram pengar ur min fattiga studentbudget för att kunna njuta av den. Tveksamt. Men jag har bokat bord på Restaurang Bara Vi där mamma och jag var och åt deras skomakarlåda i höstas. För det var nog den godaste restaurang-maten jag ätit i mitt liv. Allt för att fira vilken super-sambo jag har!


Henrik♥Karolina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela