Kommunikationsdagarna

Publicerad 2015-08-28 17:06:03 i Jobb, praktik & journalistik,

Är nu påväg hem från Stockholm där jag i jobbet varit på  Kommunikationsdagarna. Det har varit flera väldigt intressanta föreläsningar och seminarier. Vi avrundade till exempel med att lyssna till Nicklas Lundblad samhällspolitisk europachef på Google. Otroligt spännande att höra om "framtidens digitala person". 

Vi bodde på Clarion Hotel Amaranten och det måste få bli mitt bo-tips! Jättefint badrum med läckert guldigt duschset!

Men som vanligt är det kul att vara borta men bäst att vara hemma, i sitt eget badrum. /K

Bryt normerna

Publicerad 2015-08-26 15:48:11 i Ser, lyssnar, läser,Det här är en helt makalöst bra bok! 

Om framtiden! Och hur vi bör tänka oss att utveckla arbetsplatser för att passa vår tid. Till exempel handlar den om att skrota kontoren, ifrågasätta 8-timmars arbetsdag och varför vi ödslar tid på fysiska möten.

Så bra! Tips till typ alla :) 

/K

Skor!

Publicerad 2015-08-26 07:45:38 i Drömmar & shopping,Igår blev jag helt plötsligt sugen på ett par converse-skor! Jag bestämde nig för att gå in på Intersport efter jobbet och kika. Jag ber om att få prova storlek 39 av de vita... "Nike Air?" frågar killen i personalen. "Nej ... Converse hade jag nog tänkt" svarar jag. 

När det sen visar sig att Nike-skon är skitsnygg och jätteskön kan jag inte välja. Intersport-snubben frågar om jag vill ha ett tips och jag tackar ja i hopp om att få vägledning i mitt beslut. "Ta båda".

Iblanda jag en fantastisk kund. Nu har jag två par nya, fina, vita skor och jag svävar på moln, eller ja, mina nya Nike air's. 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela