Glitterafton hos Emma

Publicerad 2010-02-28 14:39:47 i Festa & fira,

Igårkväll var det glittrig afton i Mörlunda. Emma som fyller 20 år nästa vecka firade sin födelsedag och lite avsked också då hon drar norrut och blir stockholmare om två helger! Hon bjöd på exotiskt fruktfat och hemmalagad och chokladig efterrätt.

Exotiskfruktbuffé vid dukat långbord. Ett väldigt glatt återseende av Jennifer och Alexandra blev det också! Vi har inte setts sen studentdagen den 5:e juni! Fick höra roliga historier från deras nya hemort Holsbybrunn och deras journalistutbildning. Skolan där även jag skulle gått på om jag inte fått en plats i Kalmar.

Emmas efterrätt påminde mig om vinnare i Halv åtta hos mig, så lyxigt! T.h. Sonny och Louise som murade in sig i tomflaskor, så spexigt!

Nu är mammas hemmalagade pyttipanna klar så nu blir det middag. /Karolina

Fredagsmys

Publicerad 2010-02-26 17:56:23 i Pyssla & inreda,

Vad skönt med fredagskväll! Henrik lagade hemmagjord hamburgertallrik, det var jättegott! Förutom att schemat sa skoldagsstart klockan 8 i morse så var det ingen lärare på plats när JOM09b tålmodigt väntade i korridoren. När läraren anlände vid nio så kom det fram att jaa det var en miss och jag hade alltså gått upp kvart i fem helt i onödan! Usch. 
Mitt coctailglas i storlek XL är fyllt med fredagsgodis! Har fått låna filmen Baksmällan av Sofie som vi ska titta på.

Läsestund

Publicerad 2010-02-25 10:25:03 i Drömmar & shopping,

Tidigt torsdagsmorgon och jag har varit otroligt effektiv. Var uppe strax innan sju och åt lite frukost. Efter att ha knölat ner sängkläderna i den reda fulla tvättkorgen stängde jag på två maskiner tvätt och trippade jag bort till torget och Bokias bokrea. Vid halv åtta var jag tillbaka hemma med en pappåse med några böcker. Nu har jag knåpat ihop en krönika till morgondagens examination i Offentlighet och sekretess. Ska snart gå och köpa mig ett nytt busskort samt smyga in på bibblan för att läsa nya numret av Hus & Hem. Här är innehållet i bokpåsen:

Per Morbergs bok fylld med vanliga och okomplicerade recept på husmanskost.
Klassikerns Sju sorters kakor. Här ska bakas!
Boken om arga lappar "Den som inte tar bort luddet ska dö!" av David Batra tror jag, efter att ha bläddrat nu lite på morgonen, är riktigt underhållande. Några favoriter:
"Ser du denna text så står du på ett nymålat golv!"
På en ytterdörr: "Good to know!! Alla som flyttar över sin mottagna reklam till min brevlåda straffkn....s med GROVSALT, häls Elvis"
Påtejpad på en cykel: "Ställ inte cykeln här!! Ställ den i stället istället!"
 
/Karolina

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela