Nyköpt

Publicerad 2011-04-30 13:43:00 i Drömmar & shopping,

Hej hej!
Efter tentan i torsdags infann sig ett megastort shoppingsug. Problemet var för dagen inte pengar konstigt nog utan visades sig istället vara Kalmars shoppingutbud. Med ynkligt fyllda påsar begav jag mig vid två-tiden hemåt aningens besviken.
På kvällen gick jag som vanligt på träningen och hörde i omklädningsrummet efteråt "nu ska vi gå och shoppa". Och då kom jag ihåg annonsen om att butikerna hade kvällsöppet. I svettiga kläder och gympadojjor studdsade jag in på In The Mood (á la Vero Moda). Ut gick jag med ett par jeans och tunika. I OskarshamnsTidningen diskuteras frågan ofta huruvida Oskarshamns handel är värd att kallas handel. Men just i torsdags var det helt klart över Kalmars! Här är lite av inköpen:
Oskarshamns-köpen, jeans och randig tunika som jag redan växt ihop med!
Efter en timme på Gina Tricot med världens sötaste klassisar fick jag med mig en sliddrig magtröja och ett soligt linne att ha under tills magen fått fin färg värd att visas upp.
Hjärtlig! Trippade även in på inredningsbutiken Lilla G och köpte ett ståltrådshjärta fyllt med glitter och en supergullig hjärt-burk.

Taggad!

Publicerad 2011-04-30 10:10:00 i Tränar,

Titta vad som går med posten igår! Mitt startnummer inför nästa veckas VårRus i Växjö. Eline och jag åker tillsammans inåt landet för att möta upp mamma och samåka sista biten. Förra året sprang vi i Jönköping för Växjö-loppet krockade med lillebrors födelsedag. Men i år är vi tillbaka i Växjö där vi springer för sjätte gången.

Kittysarna och jag

Publicerad 2011-04-29 21:26:47 i Min vardag,

Godkväll fredag!
Kvällen blev inte riktigt den jag tänkt. Istället för fredagsmys och blev jag lämnad tillsammans med Kitty & Kitty framför en ap-dålig film på TV4 plus. Henrik fick en biljett till kvällens utsålda konsert med Plura och hans Eldkvarn. De ska spela här i Oskarshamn ikväll så pojkvännis är och roar sig. Men mitt uppe i denna halvbuttra kväll gläds jag åt tentan vi ska skriva i nästa kurs. Eller ja inte själva tentan utan dagen vi ska skriva den på. Den har nämligen blivit ändrad till fredagen före istället för lördagen den 4 juni som först var bokad. Ganska korkat att låta stackars sommarlystna studenter skriva terminens sista tenta en lördag, då alla förväntat sig vara lediga och bokat in annat. Men nu är det klirrat och klart! Det firar jag tillsammans med Hello Kittysarna ikväll då.
/K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela