Avslutningsmiddag

Publicerad 2012-05-31 23:24:04 i Jobb, praktik & journalistik,

Igår kväll möttes alla kära JOM:are upp på Larmtorget. För en sista gång. Vi satt under värmelampor och filtar. Pratade, åt och drack. Här kommer bilder på så gott som alla dem jag pluggat, skojat, läst, filmat, pratat, ätit, och njutit med de senaste tre åren:
Frida gav våra känslor en min innan vi begav oss in för en sista middag med JOM.
Lisa, Britta och Linnéa
Stefan, Granis, Karin och Louise
Janneke, Hanna, Martin, Niclas, Jack och Axel
Sara, Max och vår video-lärare Per-Axel
Totte och Nicklas
Maja, Malin och Charlotte
Emma, Elin, Karolin, Louise och Jennifer
Johanna och Mathilda
Vår programansvarige Anders med Erik och Michael
Linus, Emma, Nina och Anton
Jonathan, Marcus och fantastiska Jimmy som ALLTID ställt upp när det krånglat i video-kurserna
Viktor, Pontus, jag och Johanna
Jag, Annie och Sofie

Sol, vind & vatten

Publicerad 2012-05-29 08:59:00 i Foton,

Helgen som passerade var utan tvekan den finaste hittills i år. Supervarmt väder, molnfri himmel och härligt sällskap. Lördagsförmiddagen spenderade jag tillsammans med Jessika på Tolvskillingsmarken och eftermiddag och kväll i Höckhult där det blev en riktig grillfest!
Carina bjöd på bubbel med jordgubbar som en liten inspark av Elines och min kommande examensvecka (som nu är här!!). När klockan sedan blivit nio bänkade vi oss framför teven och hejade fram Loreen till förstaplatsen i ESC.
'
I söndags var det ju Mors dag vilken blev en ännu mer strålande soldag. Efter en förmiddag på filt ute på gräsmattan iklädd bikini åkte vi mitt på dagen till Vimmerby och Astrid Lindgrens Näs för att äta mors dag-middag med Henriks och min familj. Här kommer en bildexplosion från i lördags:I den söta café-möblen glassade vi i solens sken med varsitt glas bubbel.


Freja intresserade sig inte av vare sig sol, grill eller god dricka - bara bollen!Eline och jag skålade och har nu bara två respektive tre dagar kvar som studenter vid Linnéuniversitetet!

Underbara sommarmat!
/K

Megasent...

Publicerad 2012-05-28 19:08:52 i Ser, lyssnar, läser,

LYCKOINLÄGG!
I lördags vann ju bästaste Loreen EM-guld i musik. Jag är redan nu beredd att när som helst köpa en biljett till nästa års final. Som det verkar vara oklart om var den ska hållas. Men det spelar faktiskt ingen roll. Bara vetskapen om att det ska utspela sig i Sverige gör mig lycklig! /K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela