Midsommar 2015

Publicerad 2015-06-29 17:00:00 i Festa & fira,

 
Årets midsommar var en blöt helg som vi räddade upp med världens bästa vänner och knytis. 
 
 
Sara hade ordnat med fina kransar från hennes mostrars blomaffär! 
 
 
Ett simpelt grill-tak fick anrättas för att få fyr. Regnet erbjöd också en makalöst snygg midsommaroutfit i form av företagsjackor och varsel. 
 
 
Fina vänner och blivande föräldrar!
 
/K

25-årsfesten

Publicerad 2015-06-29 16:49:42 i Festa & fira,I lördags var det äntligen dags! Då blev alla planera verklighet och jag kände mig som lyckligast i prickig klänning och tuperad lugg.

Min 25-årsfest innehöll det man tänker sig av just en sådan. Vin, paket och bra musik. Men! Det tog inte slut där. 

Det var rockabillybrudar och coola killar, skinnjackor, be-bop-a-lula och chokladhjul. Flakmopeder stod parkerade utanför den pimpade logen och överblommade midsommarblommor omringade alltsammans!

Det var som en festlig tavla, ute på landet, precis intill havet. 

Nog med 25-årspoesi. Igår tog jag igen mig genom att prova de fina smycken jag fått samtidigt som jag gungades till sömns i min nya hammock! Tack till alla er som gjorde min helg till den bästa möjliga! /K

NYC del 3 Oakley Mini 10k

Publicerad 2015-06-29 10:39:00 i Resor & utflykter,

 
Idéen till resan var ju faktiskt att vi skulle uppleva New York på ett aktivt sätt. Så anmälan till New Yorks svar på vår Tjejmilen gjordes i början på året - och inledde resplanerana. Klockan 8 på lördagsmorgonen stod vi startklara vid Columbus Circle tillsammans med cirka 10 000 andra tjejer. 
 
Redan så tidigt sken solen och det var omkring 27-28 grader. Tack och lov hade arrangörerna ordnat med svalkande vattenspridare längs vägen. Underbart! Men allra härligast är det att få gå i mål: 
 
 
Glada tjejer i mål!
 
/K
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela