Helgen som gick i mål

Publicerad 2011-03-30 09:54:03 i Festa & fira,

God morgon!
Varvar morgonstunden med ekonomi-anteckningar, Spotify, ledighetsansökningar och bloggen. Hann aldrig med att berätta om helgen som passerade. Vi var bjuda till inflyttningsfest som var en trevlig tillställning som slutade på Åhströms dansgolv. Stans sportbar har verkligen fått sig ett lyft efter att de bjuder in till dans varje fredag- och lördagskväll! Så här majsiga var jag och Jessika i lördags:
I söndags fyllde Henriks pappa år och vi var där för tårt-fika och megagod middag. Vi var ute i skogen för en skön promenad och gosade med Freja när vi kom tillbaka. Jag älskar hennes fluffiga päls som det fastnar grenar i som man får pilla bort. Hon sov gott på farstutrappan i eftermiddagssolen:
Och maten var som vanligt himmelsk god:
/K

Galenpanna

Publicerad 2011-03-29 18:11:54 i Skola & plugg,

Jisses. Jag kände mig asmegaknäpp när jag lämnade Kalmar vid två-snåret. Hade missade samtal och sms från Sofie och Frida som meddelande att jag glömt mitt block i skolan men att Sofie tagit hand om det. Snällt!
Jag blev väldigt förvånad då det sällan inträffar att jag glömmer greker (HAHA! Slant på tangenten, jag menar grejer). Satt ju redan på bussen så jag kunde inte återvända för att hämta blocket men tanken att vara utan det tills i morgon började smälta in medan jag åkte längs med E22:an.
'
Ju längre jag kom desto mer började jag inse hur mycket viktigt som fanns i blocket. Handlingslistan, alla anteckningar från skolan, komihåg-listan, telefonnummer jag skulle ringa och andra viktigheter. I höjd med att jag passerade Rockneby var det glömda blocket allt jag kunde tänka på. Det kändes som en mild katastrof, jag kan inte vänta tills i morgon.
'
Spånade på diverse idéer och ringde sedan Jessika som jag visste var kvar i Kalmar. Ringde upp Sofie, ringde Jessika igen och Sofie igen. Slutligen löste sig det hela med att jag styrde upp ett Jessika+Sofie-möte där blocket lämnades över och kom till Oskarshamn en timme efter mig!
Jag må vara galen och besatt i blocket fyllt med kontroll och vetskap, men nu är det i hamn. Jag är i alla fall medveten om det onormala i situationen. /K

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela