Tickande och skyddande presenter

Publicerad 2010-06-28 21:03:19 i Festa & fira,

Det var svårt att hitta shoppingstråk i Rom som dem i Sverige. I guideboken stod det att hela huvudstaden typ bara hade ett köpcenter, något du hittar på varenda liten miniort i vårt land. Så någon rolig födelsedagspresent till mig själv från Henrik hittade jag inte. Istället kom jag på vad jag verkligen ville ha och vi stannade i Linköping på vägen hem igår och köpte den här:
Så numera har jag stenkoll på tiden med min Amazing Grey-färgade Jet Set-klocka! Men idag satt den inte på armen för Jessika och jag möttes vid cykelstället på Gunnarsö. Låg på en klippa precis intill det kluckande havet och gassade tills det blev eftermiddag. Så skönt!
Jag och Jessika nersjunkna i en varm och lagom blåsig håla i klipporna
Perfekt utsikt sista måndagen i juni!
'
Och så ett konstaterande; alla borde få flera mjuka kuvert i sin postlåda. När jag kom hem igår och såg posten som Henriks pappa snällt plockat in åt oss på köksbordet låg där ett stort kuvert. I låg ett vykort med bilder från Bromölla på framsidan, hihi! Det var från världens snällaste Sofie som också skickat med en väl inslagen (som alltid) liten berlock. Den var formad som en ängel med en kjol prydd av stenar i alla regnbågens färger. Det var en skyddsängel och den hänger nu och dinglar på mitt Tomas Sabo-armband.
Och en hälsning; stort grattis till Lollo som i torsdags 24:e juni fick en son vid namn Sixten. Stort lycka till och hoppas jag snart får se det lille majsbarnet! (lite synd att han inte kom dan efter, men den 24:e är säkert en minst lika bra dag att fylla år på!).

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela