Paddling-tour

Publicerad 2008-05-22 19:49:06 i ,

Idag stod det paddling på schemat och media-tvåan begav sig ut i mjukiskläder utrustade med ryggsäckar mot Stångån. Jag dokumenterade vårt äventyr som lyckligtvis klarade sig utan några ofrivilliga dopp men däremot fanns det gott om "vem prejar ut vem i vassen" och "paddla Michelle! paddla!". För måste ju säga att Lollo och Michelle var paddlar-monster! Dessa två blir helt vilda när någon sätter dem i en canadensare. För vår del (Jessika, Louise och jag) blev det en tur genom en jättelik buske med vassa grenar och Jessika stiftade bekantskap med jätte feta trädet som är i vägen för paddlande händer.

De första två delarna av vår färd var helt okej med lite strömmar, skarpa krökar och svordomar? Men sedan hände något. Kraften försvann efter lunch och vi kom ut på h-vetes-paddlingen. Fruktansvärt. Helt öppet i oändlighet vilket är orsaken till armar som nu inte går lyfta över huvudet. Klart slut!

Del 2:
 

Del 3:
 

Del 4:
 

Kommentarer

Postat av: Kim

Publicerad 2008-05-23 16:39:35

till del 4.
Karro de heter kanot o inte "båt". Men du jag tror media barnen ska hålla sig i sina kameror o skriva repotage iställer för att paddla;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela